Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe miidag

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van woensdagmiddag
16:18 woensdag 20 juni 2001

Roel Hallink, 06-51528156


* Diefstal uit auto

DWINGELOO Gistermiddag is een auto, die geparkeerd stond aan de Spierigerweg, opengebroken. Een portierslot werd geforceerd en twee tassen, met onbekende inhoud, werden ontvreemd.

ASSEN Op de parkeerplaats tussen Dassenslag en Egelslag is afgelopen nacht een auto opengebroken. Uit de auto is een radio-cd speler van enkele honderden guldens weggenomen. De dader(s) is binnengekomen door het raam aan de bestuurderszijde te forceren.

Ook een auto aan de Vlinderkleuven heeft ongewenst bezoek gehad. Het raam aan de bestuurderszijde werd geforceerd om binnen te komen. Uit de auto heeft men een radio-cd speler en een cd weggenomen.


* Diefstal uit sportcomplex

ASSEN In de kantine van een voetbalclub aan de Stadsbroek is afgelopen nacht ingebroken. Aan de achterzijde van het pand is een raam vernield waardoor men naar binnen is gekomen. Vermist worden ongeveer 100 flesjes frisdrank, 24 blikjes fris, broodjes, hamburgers, frikadellen en ijs. Het totale schadebedrag is onbekend.


* Diefstal skelters

EMMEN Vanmorgen werd aangifte gedaan van het stelen van twee mammoet skelters. De skelters behoorden tot een openbare school voor speciaal onderwijs aan de Hegen. De skelters worden altijd in een schuurruimte bij de school geplaatst. Gisteren waren de skelters niet meer in de schuur aanwezig. Er zijn geen sporen van inbraak gevonden. Het totale schadebedrag is onbekend.


* Gestolen auto aangetroffen

WEZUP Afgelopen nacht is aan de Wezuperstraat een gestolen auto aangetroffen. De auto stond onverlicht op de rijbaan en bleek grotendeels gestript te zijn. Zo was onder andere het motorblok verwijderd. De auto bleek in de nacht van maandag op dinsdag gestolen te zijn in Groningen. De politie van Midden-Drenthe is op zoek naar eventuele getuigen. Zij kunnen zich in verbinding stellen met het politiebureau in Beilen.


* Diefstal stroomverdeelkast

ASSEN Vannacht is er een stroomverdeelkast gestolen van een terrein aan de Brunelstraat. Het benadeelde bedrijf was hier bezig geweest met het vernieuwen van muren. De kast stond middels een ketting vast aan een speciesilo. De ketting is doorgeknipt en de kast is meegenomen. Het totale schadebedrag is onbekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie