Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Resultaten 24uurs estafettecontrole milieuhandhaving Limburg

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

RESULTATEN 24-UURS ESTAFETTECONTROLE MILIEUHANDHAVING

Maastricht/Roermond, 20 juni 2001
RESULTATEN 24-UURS ESTAFETTECONTROLE MILIEUHANDHAVING

Bij de grootscheepse 24-uurs estafettecontrole op het gebied van milieu- en aanverwante wetten, die in de afgelopen dagen in Limburg is gehouden hebben de samenwerkende handhavingsorganisaties in totaal ruim 550 overtredingen geconstateerd die een vervolg krijgen. Verreweg de meeste overtredingen daarvan (421) moeten bestuursrechtelijk worden afgehandeld, 130 overtredingen vallen onder het strafrecht.

Burgers en bedrijven in Limburg werden gecontroleerd op de naleving van wetten, zoals de wet verontreiniging oppervlaktewateren, de wet afvalwater, de wet bodembescherming, het transportbesluit, het bouwstoffenbesluit, het CFK-besluit, de visserij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie