Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Knelpunten-avond inrichting Langbroek, Wijk bij Duurstede

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wijk bij Duurstede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wijk bij Duurstede

Aftrap wijkgericht project Duurzame Inrichting Langbroek.

Binnenkort starten we met de voorbereiding van het wijkgerichte project Duurzame Inrichting Langbroek, voor een leefbare en veilige buurt. Een project dat vóór u, maar vooral ook dóór u gestalte moet krijgen.

Als aftrap van het project nodigen wij alle bewoners van Langbroek uit voor een knelpunteninventarisatie-avond, op 20 juni in dorpshuis De Toekomst. U kunt tijdens deze inloopavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur knel- en aandachtspunten aandragen met betrekking tot de openbare ruimte in Langbroek.
Het kunnen groene knelpunten zijn, punten met betrekking tot wegen en verkeers(veiligheid), of aandachtspunten met een meer sociaal karakter. Kortom: ieder verbeterpunt is welkom.

Met al deze punten gaan wij vervolgens aan de slag met een nog samen te stellen werkgroep waarin ook uitdrukkelijk bewoners van Langbroek gevraagd worden zitting te nemen. Het eindresultaat van deze werkgroep zal een conceptplan zijn, waarin voor zoveel mogelijk knelpunten een duurzame oplossing zal worden aangedragen. Dit conceptplan zal in oktober/november gedurende 4 weken voor inspraak ter visie worden gelegd. De exacte datum zal in september/oktober in de Wijkse Courant worden gepubliceerd.

Een aantal belangrijke verbeterpunten is al door bewoners aangedragen en zullen in het plan worden meegenomen, zij hebben daarover al bericht gehad door middel van een persoonlijke brief.

Als u nog vragen heeft over de procedure of het project, kunt u contact opnemen met de projectleider, Edwin van Dorp, tel. 595 526.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie