Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fujitsu Softek verbetert monitoring-pakket

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FUJITSU SOFTEK VERBETERT QUALITY OF SERVICE MONITORING-PRODUCT

Nieuwe functies en lagere kosten, verhoogde productiviteit

Brussel, juni 2001 --- Fujitsu Softek laat weten dat het aanzienlijke verbeteringen heeft aangebracht aan het pronkstuk van zijn Quality of Service producten, Softek EnView (tm). Eén van de belangrijkste verbeteringen is de gebruiksvriendelijke, kosten beperkende, scriptingtool EasyScript.

Het Softek EnViewproduct wordt beschouwd als het meest complete robotgestuurde, applicatieperformance monitoring-pakket. Het meet de performance, beschikbaarheid en ontvankelijkheid van toepassingen vanuit het standpunt van de gebruiker in de volledige IT-infrastructuur van het bedrijf, inclusief mainframe, client/server en/of het web. Het product werkt proactief als een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie