Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden Zegwaartseweg in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Werkzaamheden Zegwaartseweg, verbetering verkeersveiligheid

De werkzaamheden ter verbetering van de verkeersveiligheid op de Zegwaartseweg zijn begonnen. Op het gedeelte tussen de Ruimtebaan en de omleidingsweg naar Benthuizen worden een zestal verkeersdrempels en fietssuggestiestroken gerealiseerd. In goed overleg met de bewoners heeft de gemeente voor deze maatregelen gekozen. De drempels moeten bijdragen tot een snelheidvermindering ter plaatse en de fietssuggestiestroken (fietspad, gemarkeerd met onderbroken strepen) geeft de fietsers meer ruimte. Er was onvoldoende ruimte voor een vrijliggend fietspad. Voordat de drempels worden aangelegd heeft er een onderzoek naar de bodemstructuur plaats gevonden.

Afgesloten
Voor een deel van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie