Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brochure toelichting Straatspeeldag Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Kinderen voorrang tijdens straatspeeldag

Op woensdag 20 juni aanstaande is het weer Nationale Straatspeeldag. Op deze dag staat het veilig spelen op straat centraal. De Nationale Straatspeeldag is een initiatief van de Verenigde Verkeers Veiligheids Organisatie 3VO. 3VO heeft een brochure uitgebracht waarin de Straatspeeldag nader wordt toegelicht. De brochure is te bestellen via het telefoonnummer 020 - 6826322. Faxen kan ook: 020 - 6820619. In de folder is een invulbon afgedrukt, waarmee een Straatspeeldagpakket of een uitgebreid informatieblad besteld kan worden. Het pakket is bedoeld voor buurtbewoners, wijkverenigingen en overige belangstellenden die actief willen meedoen aan de Nationale Straatspeeldag. Het uitgebreide informatieblad is bedoeld voor degenen die eerst nog meer willen weten over het evenement. De formule is eenvoudig. De organiserende groepen zetten op 20 juni aanstaande in overleg met de gemeente Etten-Leur gedurende de ochtend of middag, een straat of straatgedeelte af voor alle verkeer. Zo kunnen de kinderen één ochtend of middag midden op straat spelen, zonder dat ze bang hoeven te zijn voor hardrijdende auto's.
Degenen die besluiten om tijdens de Straatspeeldag iets te organiseren voor de jeugd, dienen zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de heer A. Klep van het bureau Algemene Zaken in het gemeentehuis. Aldus kan er tijdig worden meegewerkt aan bijvoorbeeld de benodigde vergunningen en straatafsluitingen. De voorbereiding en uitvoering van de activiteiten is geheel in handen van de organiserende wijkvereniging of buurtbewoners.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie