Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onttrekkingsbesluit gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Bekendmaking

Onttrekkingsbesluit

Burgemeester en wethouders delen mede dat de raad in zijn vergadering van 14 juni jl. besloten heeft het gedeelte van de Maanderbuurtweg, waarover straks de A-30 komt te lopen, aan het openbaar verkeer te onttrekken.

Ter inzage

Een tekening alsmede het raadsbesluit liggen ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Bezwaarschrift

Belanghebbenden kunnen een bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad en wel binnen een termijn van zes weken. De termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit bekend is gemaakt. Uw brief richt u aan de burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024 HM EDE, onder vermelding van: 'bezwaarschrift Schampsteeg'.

Voorlopige voorziening

Indien u van mening bent dat uitvoering van het besluit onevenredig nadeel voor u zou meebrengen, dan kunt u gedurende het onderzoek een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de President van de Arrondissementsrechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 30160, AD ARNHEM.

Nadeelcompensatie

Belanghebbenden kunnen bij aantoonbare schade hun claim neerleggen bij Rijkswaterstaat, Gildemeestersplein 1, Postbus 9070, 6800 ED ARNHEM.Ede, 20 juni 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie