Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geslotenverklaring Oosterveldweg in Weerselo ter inzage

Datum nieuwsfeit: 20-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

VERKEERSBESLUIT

Geslotenverklaring Oosterveldweg
Op 12 juni 2001 hebben burgemeester en wethouders besloten om de Oosterveldweg te Deurningen gesloten te verklaren voor het verkeer, uitgezonderd bestemmingsverkeer.
Het besluit ligt met ingang van 21 juni 2001 gedurende een periode van 6 weken tijdens de openingsuren ter inzage bij de afdeling gemeentewerken, lokatie Weerselo.
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan elke belanghebbende binnen 6 weken na de datum van deze publikatie tegen een gemotiveerd bezwaarschrift indienen tegen dit verkeersbesluit bij burgemeester en wethouders van Denekamp, Postbus 11, 7590 AA Denekamp. Voorts kan, naast het indienen van een bezwaarschrift, een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de President van de rechtbank te Almelo, sector bestuursrecht, Postbus 323, 7600 AH Almelo. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer C.A. van der Heijden, telefoon 0541-669689.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie