Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst politie Utrecht te Maarssen

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-06-2001
Persbericht regionaal, 10.00 uur

Uitnodiging bijwonen bijeenkomst

De Politie Regio Utrecht, Bureau Veiligheid en Preventie, houdt op initiatief van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Kanaleneiland Lage Weide Maarssenbroek ( SBBKLM ) een bijeenkomst van de gezamenlijke Stichtingsbesturen van Bedrijventerreinen in de Regio Utrecht en Vianen en nodigt de media van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen.

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 21 juni, aanvang 14.00 uur, in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis van Maarssen, Endelhovenlaan 1, 3601 GR te Maarssen.

Het thema van de bijeenkomst is: Samenwerken op het Bedrijventerrein nu en in de toekomst De volgende sprekers zijn uitgenodigd: De heer mr. B. Staal, Commissaris der Koningin in de provincie Utrecht, De heer J. Lavèn, Projectontwikkelaar SVO/KVO van de Politie Regio Utrecht, bureau Veiligheid en Preventie

Het programma:

14.00 uur Opening door de gastheer mr. J.M. Schouwenaar burgemeester van de gemeente Maarssen

14.15 uur Inleiding door de heer mr. B. Staal Commissaris der Koningin in de provincie Utrecht

14.45 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen / discussie

15.15 uur Korte pauze

15.16 uur Inleiding door de heer J. Lavèn, projectontwikkelaar SVO/KVO van de Politie Regio Utrecht, Bureau Veiligheid & Preventie

16.00 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

Afsluiting rond 16.30 uur met een hapje en een drankje.

Voor nadere bijzonderheden over deze bijeenkomst en aanmelding kunt u contact opnemen met Hans KOOIJ, bereikbaar op 06 - 53129948 en via é-mail (jcjkooij@hetnet.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie