Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst regiobestuurders Haaglanden over cultuurbeleid

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

20-06-2001

Regionale bijeenkomsten cultuurbeleid

Op 21 juni organiseert de provincie Zuid-Holland in Naaldwijk een bijeenkomst voor de bestuurders van de regio Haaglanden. Op deze bijeenkomst verstrekt de provincie informatie over veranderingen in het provinciale beleid en wisselt met de gemeenten van gedachten over gewenste regionale samenwerking en versterking van de regionale culturele infrastructuur door middel van het Actieprogramma Cultuurbereik en over versterking van het bibliotheekbeleid.

Met deze bijeenkomst hoopt de provincie een stevige impuls te geven aan regionale culturele samenwerking op beide beleidsterreinen. Voor de bijeenkomst zijn alle wethouders cultuur van de Haaglandengemeenten uitgenodigd. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie