Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BMC Software breidt alliantie met Oracle uit

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BMC Software breidt alliantie met Oracle uit met bekendmaking van Oracle9i for Space Management en Performance Management oplossingen

Participatie in testen van Oracle9i versterkt schaalbaarheid en performance voor BMC Software klanten

Nieuwegein - 21 juni 2001- BMC Software, toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer oplossingen, breidt haar alliantie met Oracle Corporation uit door ondersteuning voor Oracle9i Database te bieden in haar SQL Management, space management en performance management oplossingen. BMC Software en Oracle hebben gezamenlijk de compatibiliteit van de Oracle9i Database getest.
Eerder deze maand maakten BMC Software en Oracle al bekend dat beide organisaties hun relatie uitbreiden door elkaars technologie uit te wisselen om uitgebreide, end-to-end systeem management oplossingen mogelijk te maken om e-business te ondersteunen. BMC Software's samenwerking met Oracle versterkt tevens BMC Software's database management aanbod en ondersteunt infrastructuurbeheer initiatieven die beschikbaarheid van business garanderen.
Real Application Cluster, dat debuteert in Oracle9i, geeft klanten de mogelijkheid om de Oracle9i database te laten draaien op verschillende machines tegelijkertijd die geclusterd zijn om een enkel zicht op de hele database te bieden. Deze mogelijkheid, gekoppeld met Oracle9i's ondersteuning van extreem schaalbare hardware platforms, maakt Oracle9i een van de meest schaalbare databases in de wereld.
BMC Software klanten die gebruik maken van Oracle's database technologie kunnen performance management en space management oplossingen bieden om de service level verwachtingen van alle verschillende componenten, van waaruit de applicatie bestaat, te beheren. BMC Software's geavanceerde database management technologie herstelt applicatie-specifieke metriek en adviseert klanten op gebruikerstechnieken om hun Oracle9i investering te maximaliseren. Het eindresultaat is grotere beschikbaarheid van de applicatie en een consistent proces voor het beheren van service levels. BMC Software's beschikbaarheidsoplossingen omvatten meer dan 30 gedistribueerde database producten op het gebied van: Performance Management, Beheer en Backup&Recovery. Voor meer informatie over BMC Software's data management oplossingen, bezoek:
www.bmc.com/distdata?p061401r . Over BMC Software
BMC Software is toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer oplossingen die beschikbaarheid van business garanderen - door bedrijfskritische systemen te onderhouden en te optimaliseren door middel van geautomatiseerd infrastructuurbeheer en unieke service management capaciteiten. BMC Software is een Forbes 500-onderneming en behoort tot de S&P 500-bedrijven. Het bedrijf realiseerde in boekjaar 2001 een omzet van ruim $1,5 miljard. Het hoofdkantoor is gevestigd in Houston, Texas. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd op Schiphol-Rijk en het Nederlandse verkoopkantoor in Nieuwegein. Voor meer informatie: www.bmc.com.

Voor redactionele informatie:
BMC Software b.v.
Sharon Montsanto
030 608 55 00
(Sharon_Montsanto@bmc.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie