Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zürich opgefleurd door meer dan 1000 trendy zitbanken

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Trendy Zürich

4. BankArt
Zürich is niet alleen een zakenstad, maar ook de meest trendy stad van Zwitserland en een aantrekkelijke toeristische bestemming. Het aanzien van de stad wordt deze zomer in het kader van de actie BankArt opgefleurd door meer dan 1000 zitbanken in creatieve uitmonstering.

Wandelen van bank tot bank
Deze zomer staat de stad Zürich helemaal in het teken van de bank, niet van het geldinstituut, maar van de zitbank. Na beschilderde leeuwen en koeien in voorgaande jaren zijn het dit jaar een duizendtal door kunstenaars beschilderde en bewerkte zitbanken die de straten, pleinen, parken en stations in Zürich opvrolijken. Zo wordt uitrusten van sightseeing en shopping wel heel leuk en fotografisch interessant. BankArt loopt tot 15 september. Meer informatie: www.bankart.ch

Gastronomische belevenissen
Ook eens anders dan anders eten en drinken of slapen? Zürich heeft tal van bijzondere adressen. Verplaats je eens in de wereld van blinden en slechtzienden en ga in het stikkedonker eten in restaurant Blindekuh (www.blindekuh.ch), neem plaats aan de gezamenlijke tafels in het restaurant met de gewaagde naam XII Apostel of dineer met uitzicht op originele werken van topschilders in de Kronenhalle.

Nieuwe hotels
Dit jaar heeft Zürich er twee opvallende hotels bijgekregen: het eerste McDonalds hotel voor zakenreizigers en gezinnen nabij de luchthaven (www.goldenarchhotel.com) en het design & wellness hotel Lady's First voor de verwende vrouwelijke reiziger (www.ladysfirst.ch).

Informatie: Zürich Tourismus, tel. +41 (0)1 215 40 00

Roland Verboven
Web Promotie
Zwitserland Toerisme
020 - 624 62 31

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie