Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brochure over boerderijvakanties in Zwitserland uitgebracht

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Landelijk logies

3. Boerderijvakantie in Zwitserland
Als logiesmogelijkheid voor gezinsvakanties wordt in Zwitserland vaak gekozen voor een vakantiewoning. De laatste jaren is er ook toenemende belangstelling voor boerderijvakanties en andere alternatieve logiesvormen in landelijke omgeving.

REKA-vakantie
De Zwitserse organisatie REKA geeft twee accommodatiegidsen uit: een gids met vakantiewoningen o.a. in de eigen REKA-vakantiedorpen en een aparte gids met adressen voor boerderijvakanties in heel Zwitserland, uitgegeven in samenwerking met de Zwitserse vereniging "Ferien auf dem Bauernhof". Voorwaarden voor opname in de boerderijgids zijn een actief boerenbedrijf, aanwezigheid van verschillende dieren en verkrijgbaarheid van verse boerderijproducten. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie