Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Amsterdam deelt 870 bonnen uit bij verkeersactie

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

870 Bonnen uitgedeeld
21-6-2001. Gistermiddag en avond zijn bij een grootscheepse verkeersactie in Amsterdam-Oost 870 bonnen uitgedeeld. De actie bestond uit een statische controle in de Molukkenstraat waar honderden autos werden bekeken en diverse snelheidscontroles in de omgeving. Er vonden elf arrestaties plaats. Het publiek toonde veel belangstelling en was vrij massaal aanwezig. De verkeersactie stond onder supervisie van de wijkteams Balistraat en Linnaeusstraat en werd ondersteund door andere korpsonderdelen en externe opsporingsinstanties.

De actie startte rond drie uur en duurde tot elf uur s avonds. Motorrijders dirigeerden de te controleren voertuigen naar een grote controleplaats in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie