Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Christiaan Woldendorp Application Consultant bij Applix B.V.

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Christiaan Woldendorp Application Consultant bij Applix B.V.

Leusden, 21 juni 2001 - Christiaan Woldendorp (25) is in dienst getreden als Application Consultant bij softwareproductent Applix B.V. te Leusden. In deze functie vertaalt Woldendorp de wensen van organisaties naar een Demand Chain Management-applicatie op maat. Met Demand Chain Management biedt Applix CRM in combinatie met Business Intelligence aan. Applix beschikt zowel over de fysieke applicaties als consultants die zorgdragen voor een efficiënte implementatie daarvan.

Christiaan Woldendorp was tot voor kort werkzaam bij Bank Labouchere als Technisch Applicatiebeheerder. Daarvóór werkte hij als Support medewerker bij MarketResponse Nederland BV. Woldendorp heeft ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie