Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GE Capital lanceert online leasen voor MKB via Easy-Fleet

's-Hertogenbosch, juni 2001

Easy-Fleet: De online lease-applicatie voor het midden- en kleinbedrijf

Een jaar na de lancering van E-Fleet, lanceert GE Capital Aro Lease Easy-Fleet, Real Time Online leasing voor het midden- en kleinbedrijf. Zowel klanten als potentiële klanten kunnen hiervan gebruik maken. Men kan vrijblijvend en onbeperkt offertes maken, orders plaatsen en waar gewenst overzichten van het wagenpark opvragen. Maar bovenal, niets moet en alles mag. Wenst de bezoeker persoonlijk contact, dan kan dat vanzelfsprekend!

De bezoeker kan binnen enkele minuten de gewenste leaseofferte vervaardigen, met elke gewenste looptijd/kilometrage, opties en accessoires. Easy-Fleet biedt meerdere leasevormen waarbij de mogelijkheid bestaat verschillende diensten wel of niet mee te nemen in de leaseprijs.

Het doel van Easy-Fleet is uiteraard om zoveel mogelijk handelingen via het internet te laten plaatsvinden. Echter, ervaring leert ons dat de behoefte om iemand persoonlijk te spreken van groot belang blijft. Dit is bij Easy-Fleet geen enkel probleem. Een team van mensen staat klaar voor klant en prospect om vragen te beantwoorden en waar nodig te assisteren of adviseren. Online werken betekent gemak, maar persoonlijk contact blijft van groot belang!!

Easy-Fleet kan op de volgende drie manieren worden gebruikt: Inloggen: Klanten ontvangen een login en password, zodat ze direct in hun bestand uitkomen en kunnen starten met calculeren en overzichten van het wagenpark kunnen opvragen.
Registreren: Als prospect kan men zichzelf registreren (enkel naam en e-mailadres ingeven om login en password aan te maken) en vervolgens de leaseprijs van de gewenste auto berekenen en de offerte opslaan of de auto bestellen.
Aanbiedingen bekijken: GE Capital Aro Lease selecteert per periode een vijftal auto's die tegen een zeer scherp tarief tijdelijk worden aangeboden. Men kan deze vrijblijvend berekenen en desgewenst na registratie bestellen.

Komt u eens een kijkje nemen: http://www.easy-fleet.nl


-ACHTERGRONDINFORMATIE -

GE Capital Aro Lease is onderdeel van GE Capital Fleet Services (behorend tot General Electric), 's werelds grootste onderneming op het gebied van autoleasing en wagenparkbeheer. Het bedrijf heeft meer dan 1.300.000 auto's en trucks onder contract in Noord-Amerika, Europa, Australië en Japan. In Europa beschikt GE Capital Fleet Services over 1300 medewerkers en een wagenpark van circa 350.000 auto's. Het bedrijf is actief in 27 verschillende Europese landen.

GE Capital Aro Lease heeft vestigingen in 's-Hertogenbosch en Amsterdam met een team van ruim tachtig mensen. Met een wagenpark van ruim 13.000 voertuigen is de organisatie een belangrijke top 10 speler op de Nederlandse markt.

De kracht van de onderneming zit in de sterk modulaire productopbouw die leidt tot een grote mate van flexibiliteit. Openheid vormt een essentieel onderdeel van de bedrijfsfilosofie. GE Capital is bankonafhankelijk, draagt de AAA-rating en het prestigieuze Six Sigma kwaliteitskenmerk. E-commerce is een belangrijke pijler binnen de organisatie. Onder de naam E-Fleet biedt GE Capital Aro Lease Real Time Online Leasing aan: www.gecal.nl .

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
GE Capital Aro Lease
Hellen van Hoek
Manager Marketing & Communications
Tel: (073) 6407 483 / Fax: (073) 6407 477
E-mail: Hellen.vanhoek@fleet.gecapital.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie