Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dutch Youngster Festival gaat door

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchDutch Youngster Festival gaat door!
Het internationale concours hippique voor junioren en young riders , het Dutch Youngster Festival (DYF), zal worden gehouden van 21 t/m 23 juni op hippisch centrum De Vossenbos in Wierden. De organisatie heeft lang getwijfeld om de wedstrijd door te laten gaan i.v.m. de mkz, maar in overleg met alle instanties is besloten de wedstrijd te houden. Vanuit het buitenland is er erg veel belangstelling en de inschrijvingen overtreffen alle verwachtingen. Niet alleen uit het buitenland komen sterke afvaardigingen ook de Nederlandse deelname zal geweldig zijn, omdat DYF dit jaar ook het NK voor junioren en young riders zal houden. Normaal wordt dit tijdens het CH Zelhem verreden, maar deze wedstrijd is i.v.m. de mkz afgelast.

Voor het eerst zullen er ook internaionaal pony's meerijden tijdens DYF. Vanuit het buitenland kwamen vele verzoeken bij Pony Indoor Wierden om ook buiten een internationale wedstrijd te houden. Om te beginnen is de maximale deelname op 50 gezet. Voor de Jeugd en Young Riders hebben zich nu al 280 combinaties aangemeld.

Op 21 juni begint de wedstrijd met de inloopproeven en de eerste kwalificatie voor de Grote Prijs op zaterdag. Vrijdag 22 juni zijn er weer proeven en 's middags is de landenwedstrijd. Zaterdag is 's morgens de troostronde en 's middags zijn de Grote Prijzen voor de jeugd, de pony's en de young riders.

Voor meer informatie: Secretariaat Noelle Nanning, tel: 06 21584063, pers: Christel ter Horst, tel: 0546-576061©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie