Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening conferentie Samen werken, Samen opleiden Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Van der Tak opent 'Samen werken, Samen opleiden' Wethouder Sjaak van der Tak (onder meer Sociale Zaken en Arbeidsmarkt) spreekt donderdag 21 juni om 13.00 uur bij de opening van de conferentie 'Samen werken, Samen opleiden'. Doel van deze conferentie is het beroepsonderwijs voor kinderopvang en sociaal cultureel werk in de regio Rotterdam beter af te stemmen op de beroepspraktijk. De betrokken opleidingsinstituten zijn: Zadkine College, Albeda College, Ichthus Hogeschool en de Hogeschool Rotterdam en Omstreken. Aan de basis van de discussie ligt een onderzoek van het OVDB, het Landelijke Orgaan Beroepsonderwijs. De conferentie vindt plaats in het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie