Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grontmij neemt meerderheidsbelang Portugees ingenieursbureau

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Grontmij NV
Zoek soortgelijke berichten
Grontmij

Grontmij NVPERSBERICHT

Datum: 21-06-2001

Grontmij verwerft meerderheidsbelang in Portugees ingenieursbureau SEIA

Grontmij heeft 51% van de aandelen in het Portugese bureau Sociedade de Engenharia e Inovacia (SEIA) overgenomen. Het bureau, bestaande uit een dertigtal hoog opgeleide specialisten, is actief in de sectoren infrastructuur, reststoffenverwerking en waterbehandeling. SEIA beschikt over een goed gevulde orderportefeuille; voor 2001 circa EUR 1,4 miljoen.
De marktvooruitzichten zijn gunstig. Vanuit de EU wordt in Portugal de komende jaren fors geïnvesteerd in technologie voor afvalverwerking en afvalwater.

SEIA heeft te kennen gegeven zich te willen aansluiten bij een groot ingenieursbureau uit de EU teneinde zich beter te kunnen kwalificeren bij internationale tenders.

Grontmij heeft in eerste instantie 51% van de aandelen verworven. In het eerste kwartaal van 2004 worden de resterende aandelen overgenomen.

Reacties kunt u sturen naar Jan Ruhofreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie