Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gezamenlijke inzet arbeidsvoorwaarden Defensie

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Bron: CMHF
Zoek soortgelijke berichten
CMHF

Gezamenlijke inzet arbeidsvoorwaarden Defensie


Op 19 juni 2001 hebben de vier centrales van overheidspersoneel in de sector Defensie een gezamenlijke arbeidsvoorwaardeninzet aangeboden aan de Directeur Arbeidsvoorwaarden (DAVB).
De CMHF heeft tijdens het vooroverleg speciale aandacht gevraagd voor het middelbare en hogere personeel en de reservist. Gezien de concurrentie op de arbeidsmarkt wordt het steeds moeilijker om startend middelbaar en hoger opgeleid personeel te werven. De andere centrales hebben dit onderschreven en stellen voor de burgerschalen 8 t/m 12 te herstructureren.
Daarnaast is aandacht gevraagd voor de aanzienlijk toegenomen werkdruk van het hoger personeel met als gevolg dat overwerk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie