Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord (laatste berichten)

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 21-06-2001 Mediaberichten 21 juni (laatste berichten)

ROERMOND Technische controle fietsen scholieren ROERMOND Medewerkers van de Roermondse politie hebben vandaag op totaal 17 basisscholen in Roermond de fietsen van 473 kinderen van groepen 7 gecontroleerd in verband met het verkeersexamen. Van acht kinderen werd de fiets technisch afgekeurd waardoor ze niet mee mochten doen met het verkeersexamen. Ze krijgen volgend jaar een herkansing. De fietsen zijn al eerder door de school gecontroleerd en van eventuele gebreken zijn de ouders schriftelijk in kennis gesteld. Volgens de politie is echter een probleem dat diverse kinderen telkens met een andere fiets bijvoorbeeld van een familielid - naar school komen. Tevens weten de kinderen een half jaar van tevoren als er verkeersexamen is en dat de fiets in orde moet zijn. De meeste gebreken waren een loszittend stuur en niet werkende remmen. In het algemeen is de politie tevreden met dit resultaat.

TEGELEN Verkeersgewonde
TEGELEN Bij een botsing tussen een fietser en een bromfietser op de Geldersebaan is vandaag rond het middaguur de 82-jarige fietser uit Tegelen gewond geraakt. Het slachtoffer stond naar wegwerkzaamheden te kijken en toen hij plotseling de rijbaan opkwam werd hij aangereden door een 32-jarige bromfietser uit Belfeld. Met hoofdletsel werd het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

WEERT Aanhouding na autodiefstal
WEERT De politie van Weert heeft vanmiddag een 38-jarige Weertenaar aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij de diefstal van een personenauto. Een politiepatrouille trof bij de woning van de verdachte de auto die woensdag 20 juni op de Vogelsbleek was gestolen. De man is ingesloten voor verder onderzoek. De auto is veiliggesteld.

YSSELSTEYN Verkeersgewonde
YSSELSTEYN Bij een botsing tussen een auto en een snorfiets is vanmiddag de 63-jarige snorfietser uit Oploo gewond geraakt. De man is met diverse verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een 55-jarige automobiliste uit Ysselsteyn heeft vermoedelijk bij het oversteken van de kruising de snorfietser over het hoofd gezien. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie