Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente enqueteert jongeren over uitgaan in Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Geen moer te doen - uitgaan in Etten-Leur

Vijfde jeugdthema met enquete over sluitingstijden

Wat willen jongeren nou eigenlijk precies? En wat willen jongeren zeker niet? Daar wordt dit jaar in Etten-Leur over nagedacht. Er is een klankbordgroep opgericht. Deze bedenkt het jeugdbeleid voor de gemeente. Het is belangrijk dat jullie weten wat er in de klankbordgroep wordt besproken. Maar het is nog belangrijker dat jullie zeggen wat je er van vindt. Want de kans is groot dat de dingen die de klankbordgroep bedenkt, ook in het echt gaan gebeuren. Daarom verschijnen alle onderwerpen op deze gemeentesite. Dit is het vijfde thema:

Geen moer te doen - uitgaan in Etten-Leur

De sluitingstijden-enquete

We willen graag weten hoe jongeren denken over de sluitingstijden in Etten-Leur. Jouw mening is belangrijk! Hou er wel rekening mee dat de mening van andere partijen natuurlijk ook een rol speelt bij de uiteindelijke beslissing over de sluitingstijden. Open de . Klik het antwoord aan dat het beste bij je past. In het venster onder de vragen kun je kort je mening geven over sluitingstijden. Druk pas als je helemaal klaar bent op de verzendknop. Je kunt maar één enquete versturen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie