Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak beleidsvoornemen Ede bestemmingsplan Maanderbuurt

Datum nieuwsfeit: 21-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Inspraak beleidsvoornemen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat gedurende de periode van 21 juni 2001 t/m 18 juli 2001 het volgende beleidsvoornemen ter inzage ligt:

Partiële herziening van het bestemmingsplan Maanderbuurt 'omgeving Keesomstraat 18'.

Dit plan voorziet in de mogelijkheid om de bouw van een bouwmarkt (Gamma) te realiseren aan de Keesomstraat 18 te Ede. Om het pand een passende presentatie te geven naar de Keesomstraat zal aan deze zijde een kleinschalig kantoor worden gevestigd.

Het bovengenoemde beleidsvoornemen ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor De Doe­ len', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Belanghebbenden worden gedurende de periode van 21 juni 2001 t/m 18 juli 2001 in de gelegenheid gesteld om op het plan te reageren:

een schriftelijke inspraakreactie kan worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE.
een mondelinge reactie m.b.t. het bovengenoemde plan kan worden gegeven na afspraak met de heer Driever, tel. (0318) 68 06 88 van de afdeling Stedelijk Gebied van de gemeente Ede.

Van de schriftelijke en mondelinge reacties wordt een verslag gemaakt.Ede, 20 juni 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie