Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Winstwaarschuwing Stork

Datum nieuwsfeit: 22-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Naarden, 22 juni 2001

Halfjaarcijfers Stork achter op verwachting

Vooruitlopend op de bekendmaking van de halfjaarcijfers op 23 augustus aanstaande, maakt Stork bekend dat, op basis van de huidige inzichten, de halfjaarresultaten belangrijk (20%) achter zullen liggen bij die van de vergelijkbare periode van het vorige jaar.

Belangrijkste oorzaken zijn de toegenomen aanloopkosten in Aerospace als gevolg van deelname aan nieuwe vliegtuig- en defensieprogramma's. Daarnaast zijn de tegenvallende ontwikkelingen in de semiconductorindustrie van invloed op de resultaten in deze groep; Stork Industrial Components is een belangrijke leverancier aan deze conjunctuurgevoelige industrie. De Galvanoactiviteiten (onderdeel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie