Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegener neemt verspreidbureaus RVN in Oss over

Datum nieuwsfeit: 22-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Wegener NV
Zoek soortgelijke berichten
Wegener NV

22-06-2001 08:30

Interlanden Spreigroep (dochteronderneming van Wegener) neemt verspreidbureaus in Oss over

De aandeelhouders van Reclame Verspreidingen Nederland BV (RVN) en RVN Direct Score te Oss en de directie van Interlanden Spreigroep BV te Apeldoorn hebben overeenstemming bereikt over de overname door Interlanden Spreigroep van RVN en een deel van de activiteiten van RVN Direct Score .

RVN is een verspreidorganisatie van huis-aan-huiskranten en reklamedrukwerk in met name Noord-Brabant. RVN Direct Score is vooral actief op het terrein van makelaardij in landelijke verspreidingen.

Interlanden Spreigroep is één van de grootste verspreidorganisaties in Nederland, die naast de reguliere verspreiding van huis-aan-huiskranten en reklamedrukwerk, als distributeur ook andere direct marketingdiensten verleent, zoals op postcode geselecteerde verspreidingen en sampling.

Overname van RVN versterkt de positie van Interlanden Spreigroep op de verspreidmarkt in de betreffende regio. Bovendien betekent de overname van activiteiten van RVN Direct Score een positieve bijdrage aan de marktpositie van Interlanden Spreigroep op de landelijke verspreidmarkt.

De overnames zullen geen negatieve gevolgen hebben voor de werkgelegenheid van de bij genoemde organisaties in dienst zijnde medewerkers.

Het vertegenwoordigend overleg, de vakorganisaties en de Sociaal Economische Raad zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de voorgenomen transacties.

Apeldoorn, 22 juni 2001

Raad van Bestuur
Wegener NV

Voor nadere informatie: Wegener NV, concern communicatie, tel. 055-5388652

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie