Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Driedaags evenement voor computerfreaks in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 22-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Honderden computerfreaks bij Multimedia-evenement voor computerhobbyisten (Takeover 2001) op TU Eindhoven

Tijdens het weekeinde van 22, 23 en 24 juni wordt het auditorium van de Technische Universiteit Eindhoven ondergedompeld in computerbeelden via grote videoschermen en computergeluiden uit vele luidsprekerboxen. De Eindhovense universiteit is gastheer voor het internationale evenement 'Takeover 2001', een driedaags spektakel voor creatieve computerfreaks, de zogenaamde sceners. De organisatoren verwachten een kleine duizend programmeurs, grafici, musici en hackers uit vele Europese landen. De meeste deelnemers zijn leerling/student in de informatica of een aanverwante studierichting. Zij zorgen voor een mega-evenement dat het beste kan worden samengevat als een ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie