Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht Lekstroom: hennepkwekerij ontmanteld

Datum nieuwsfeit: 22-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.45 uur
Hennepkwekerij ontmanteld

NIEUWEGEIN Aan de Zonnebloemstraat in Nieuwegein is donderdag een hennepkwekerij ontmanteld. Op basis van klachten uit de omgeving over geluid en stank is de politie donderdag de woning binnengegaan.

In de woning werd een kwekerij aangetroffen met ongeveer 400 hennepplanten. Daarnaast werd nog een onbekende hoeveelheid gedroogde hennep aangetroffen.De 36-jarige bewoner van de woning en een 41-jarige plaatsgenoot werden in de woning aangehouden. Zij worden nog verhoord.

Storten afval

NIEUWEGEIN De politie heeft donderdag een partij afval laten verwijderen dat naast een bedrijf aan Laagraven was gestort. De politie trof onder meer een caravanwrak aan, asbesthoudende platen en losgestort afval.

Het afval is door de gemeentereiniging verwijderd. Daar er de afgelopen weken meerdere malen afval is gedumpt is de politie op zoek naar eventuele getuigen. Zij kunnen zich melden bij de politie Lekstroom via 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie