Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ingenieursburo Kvaerner biedt 150 werknemers Badger baan aan

Datum nieuwsfeit: 22-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KVAERNER PROCESS NETHERLANDS

Ingenieursburo Kvaerner biedt 150 mensen baan aan.

Kvaerner Process Netherlands uit Zoetermeer biedt vandaag circa 150 mensen van het op 21 juni jl. failliet verklaarde ingenieursburo Washington uit Den Haag (voorheen ingenieursburo Badger) een nieuwe baan aan. Dat is het resultaat van gesprekken tussen de curator van Washington en de direktie van Kvaerner.
Daarnaast is met de curator overeenstemming bereikt over het afmaken van de lopende projekten van Washington.

Kvaerner Process Netherlands heeft de afgelopen jaren een sterke groei gerealiseerd en verwacht deze lijn vast te houden. Met de groep nieuwe medewerkers van Washington, kan Kvaerner Process Netherlands haar positie op de markt verder uitbouwen.

Kvaerner Process Netherlands B.V. heeft haar hoofdkantoor in Zoetermeer met daarnaast vestigingen in Beek, Antwerpen en het Duitse Langenfeld.
Het buro is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en opstarten van installaties voor de olieraffinage-, petro-chemische en farmaceutische industrie.
De ruim 1000 medewerkers werken momenteel aan 14 grotere projekten in, onder meer, de Benelux, Scandinavie en Duitsland. Daarnaast wordt gewerkt aan vele kleinere projekten.

Kvaerner Process Netherlands B.V. is onderdeel van de internationale Kvaerner Group. Het concern is èèn van de grotere engineering- en constructieburo's in de wereld met kantoren en projekten in meer dan 100 landen. Er werken circa 35.000 mensen. Het hoofdkantoor staat in Londen en het bedrijf is beursgenoteerd in Oslo en Londen.

Voor meer informatie:
Frank Duut: 06-51501243

22 jun 01 10:28

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie