Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verjonging heren 1 van hockeyclub Westerduiven

Datum nieuwsfeit: 22-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

persbericht:

Verjonging Westerduiven heren 1

Met ingang van volgend seizoen heeft westerduiven heren 1 met afstand het jongste team van de derde klasse F. De gemiddelde leeftijd ligt dan namelijk zo rond de 22 jaar. Dit komt doordat enkele oudgediende de hockeystick na het huidige seizoen aan de wilg hebben gehangen. Verder zijn drie spelers uit de jeugd-opleiding doorgeschoven naar het eerste. Ook is er een nieuwe trainer/coach aangetrokken. De voltallige selectie bestaat nu uit: Maarten Schuit, Mirko van Dongen, Polle Driesprong, Tessel Driesprong, Severino Renfrum, Mels v/d Voet, Marten Groot, Dmitri Denie, Duncan Denie, Casper Donker, Jasper Pitlo, Willem van Heugten, Rogier Ensel, Mees Verhaaff en Jurriaan Middelhoff.
Ook bij de jeugd van de club heeft de technische commissie enkele veranderingen door gevoerd. De hockeyclub gaat volgend seizoen volgens het veelgeprezen Field hockey plan te werk. Hiermee poogt de club de kwaliteit van spelers en trainers te waarborgen, en tevens de doorstroming naar het eerste voor de komende jaren te bevorderen. Geintresseerde bedrijven kunnen contakt opnemen met Jurriaan Middelhoff van de pr- en sponsorcommissie, voor informatie over sponsoring (tel 026-3111009).

einde bericht

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie