Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Doetinchem wil kauwgomloze binnenstad

Datum nieuwsfeit: 22-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Doetinchem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Kauwgomloze Binnenstad

Op verzoek van winkeliersvereniging Catharinastraat, de Ondernemingsvereniging Doetinchem (OVD) en Redema zijn afgelopen maandagochtend de kauwgomresten in een deel van de Catharinastraat verwijderd. Om de vervuiling van de stad tegen te gaan, zijn wij bij wijze van proef begonnen met het schoonmaken van de Catharinastraat. Met stoom en heet water werd geprobeerd zoveel mogelijk kauwgom te verwijderen. Om de overlast voor het winkelend publiek zoveel mogelijk te beperken, zijn wij vroeg in de morgen van start gegaan. Als het resultaat goed is en we een schatting kunnen maken van wat de kosten zijn, gaan we kijken of het haalbaar is om de rest van de binnenstad ook schoon te maken.

Samen met de bedrijven in de binnenstad willen wij iedereen oproepen om met z'n allen de stad zo schoon mogelijk te houden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie