Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Service Mijn Rechtspraak van start gegaan op rechtspraak.nl

Datum nieuwsfeit: 22-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Actueel

Mijn Rechtspraak: stel zelf uw selectie van uitspraken en actualiteiten samen

Bron: Projectbureau ELRO Utrecht

Datum actualiteit: 22-06-2001

De service Mijn Rechtspraak is van start gegaan. Deze nieuwe service biedt u de mogelijkheid om sneller een overzicht te krijgen van alleen die nieuwe uitspraken of actualiteiten waar u geïnteresseerd in bent. U stelt zelf een selectie samen waaraan de uitspraken of actualiteiten moeten voldoen. Iedereen kan van deze service gebruik maken, men hoeft slechts te beschikken over een e-mailadres. Deze nieuwe service is gratis. U kunt Mijn Rechtspraak vinden op de home-page van Rechtspraak.nl.

Via Mijn Rechtspraak krijgt u in feite een eigen pagina op Rechtspraak.nl. Op deze pagina kunt u precies aangeven in welke uitspraken u geïnteresseerd bent, zowel op rechtsinstantie als op rechtsgebied. Daarbij is het ook mogelijk om (tref)woorden aan te geven die in de tekst van de uitspraak moeten voorkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u alleen geïnteresseerd bent in belastingrechtuitspraken van de Hoge Raad die gaan over onroerende zaakbelasting. Elke keer als u Mijn Rechtspraak bezoekt krijgt u een overzicht van alle nieuwe uitspraken of actualiteiten die sinds het laatste bezoek zijn opgenomen en voldoen aan de door u opgegeven voorwaarden. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u van Mijn Rechtspraak gebruik maakt. De eigen pagina is beveiligd met een wachtwoord, die u zelf kunt aanmaken.

www.rechtspraak.nl/abonnement_nw/maakabonnement.asp

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie