Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Doorrijden na aanrijding

Datum nieuwsfeit: 22-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-06-2001 mediaberichten 22 juni (15.45 uur)

VENRAY Doorrijding na aanrijding
VENRAY Een onbekende automobilist heeft woensdagmiddag omstreeks 16.10 uur op de parkeerplaats op de Kiosk een aanrijding veroorzaakt waarbij twee personen licht gewond zijn geraakt. Het gaat om een 30-jarige vrouw uit Venray en diens 4-jarige dochter. Beiden zaten afzonderlijk op een fiets en werden aangereden door de automobilist die achteruit een parkeerplaats afreed. Ondanks dat de vrouw en haar dochter op de grond lagen, reed de automobilist gewoon door. Het zou vermoedelijk om een witte Peugeot personenauto gaan. De vrouw heeft een pijnlijke bekken opgelopen en het kind enkele schaafwonden. De politie stelt een onderzoek en zoekt eventuele getuigen van deze doorrijding of mensen die weten wie de doorrijder is. Zij worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie Venray, telefoon: 0900 8844 (30 ct/min).

WEERT Brand in woning
WEERT De 26-jarige bewoner van een woning aan de Leenhof is donderdagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij rook had ingeademd bij een binnenbrand. Nadat de vlam in de pan was geslagen heeft de bewoner het vuur met een deken gedoofd. Vermoedelijk is er een steekvlam ontstaan waarna het slachtoffer last kreeg van de luchtwegen. De brandschade viel achteraf nog mee, wel hing de woning vol met brandlucht. De brandweer kwam ter plaatse om alles te controleren.

WEERT Doorrijding na aanrijding
WEERT Een onbekende vrachtwagenchauffeur heeft woensdagmorgen omstreeks 07.50 uur op de Heltenbosdijk een aanrijding veroorzaakt waarbij een 43-jarige fietsster gewond is geraakt. De vrachtwagenchauffeur is vervolgens doorgereden. De fietsster bleek naderhand een elleboog gebroken te hebben. De vrachtwagen haalde drie fietsers in waardoor het tegemoetkomende slachtoffer met haar fiets de berm in moest om een aanrijding te voorkomen. Ze liep hierbij letsel op en werd nog geholpen door de drie fietsers. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Weert onder nummer : 0900 8844 (30 ct/min)

VELDEN Bekeuringen na seinen
VELDEN De politie heeft vanmorgen tijdens een verkeerscontrole in Velden totaal 22 bekeuringen opgemaakt. Twee automobilisten werden bekeurd nadat ze met hun autoverlichting seinen gaven aan andere automobilisten terwijl de politie de snelheid controleerde. Ze kregen hiervoor een geldboete van 120 gulden opgelegd. Overigens bleken 14 automobilisten te hard te rijden op de Rijksweg in Velden. De andere bekeuringen waren geen helm, geen gordel, niet verzekerd en teveel motorvermogen. Een 20-jarige bromfietser uit Blerick trachtte aan een controle door een motoragent te ontkomen door het industrieterrein in Lomm op te vluchten. Met hulp van enkele collegas kon de man worden aangehouden. Zijn bromfiets bleek niet verzekerd en opgevoerd te zijn.

ROERMOND 46 RoerjeMond-bekeuringen
ROERMOND In het kader van het project RoerjeMond hield de politie van het district Roermond donderdag verkeerscontroles op diverse lokaties. Totaal werden 46 bekeuringen opgemaakt waarvan het merendeel voor het niet dragen van de autogordel (32x). De andere zaken waren onterecht mistlichten voeren, geen bromfietscertificaat hebben, niet dragen van helm, negeren rood licht, te groot motorvermogen etcetera. De controles vonden plaats op de Minderbroedersingel , het Munsterplein en de Donderbergweg in Roermond, De Heinsbergerweg in Melick, de Waarderweg in Montfort en de Molenweg in Koningsbosch. Totaal deden 11 agenten mee aan de actie.

VENLO Belediging van agenten
VENLO De politie heeft afgelopen op de Parade een 17-jarige jongen uit Venlo aangehouden nadat hij patrouillerende agenten had beledigd. Ondanks dat de verdachte eerst was gewaarschuwd door de agenten, beledigde hij hen kort daarop weer. Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.

ELL Overvaller snel gearresteerd
ELL Een 21-jarige man uit Kelpen die vanmorgen omstreeks 09.40 uur in een winkel aan de Sebastiaanstraat in Ell een greep in de kassa deed, werd 20 minuten later door de politie gearresteerd. Agenten troffen in Kelpen-Oler een bromfietser aan die voldeed aan het opgegeven signalement. Nadat hij was aangehouden bekende hij de overval te hebben gepleegd. De verdachte betrad de winkel en vroeg om een pakje kauwgom. Toen daarna de kassalade openging, griste de verdachte enkele honderden guldens uit de lade. Hierop rende hij de winkel uit en de winkelier waarschuwde de politie. Deze stelde met diverse patrouilles een onderzoek in en trof de verdachte aan. De man is ingesloten in een politiecel voor nader onderzoek. De politie sluit niet uit dat hij meerdere soortgelijke delicten heeft gepleegd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie