Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Drugsarrestaties

Datum nieuwsfeit: 22-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-06-2001 Mediaberichten 22 juni (16.30 uur)

VENLO 13 Drugsarrestaties
VENLO De politie heeft de afgelopen week - periode 15 juni tot en met 21 juni totaal 13 personen gearresteerd tijdens de integrale projectmatige aanpak van de drugshandel en overlast in Venlo. Totaal werden 1170 gram hash, 520 gram marihuana en enkele grammen cocaïne in beslag genomen. Er werd voor 1900 gulden boetes uitgedeeld. In een pand aan de Valuasstraat werden 2 hennepplantages met totaal 320 planten aangetroffen en in beslag genomen. Tevens bleek dat er stroom werd afgetapt in het pand.

LIMBURG-NOORD Dronken chauffeurs
LIMBURG-NOORD De afgelopen week (15-22 juni) heeft de politie Limburg-Noord totaal 12 automobilisten bekeurd omdat ze in dronken toestand aan het verkeer deelnamen. Van twee bestuurders werd het rijbewijs ingevorderd. Een 24-jarige automobilist uit Maastricht viel op de A2 in Weert onder het rijden in slaap en botste met zijn auto diverse keren tegen de vangrail. Zijn auto raakte zwaar beschadigd en hij bleek teveel alcohol gedronken te hebben. In Maasbree botste een 61-jarige automobilist uit die plaats tegen twee geparkeerde autos. Hij bleek teveel alcohol gedronken te hebben en zijn rijbewijs werd ingevorderd. In Thorn bekeurde de politie twee automobilisten met een glaasje teveel op terwijl ze de parkeerplaats van het sportpark wilden verlaten. De andere dronken chauffeurs werden bekeurd in Horn, Venray, Baarlo, Venlo (2x), Echt, Lomm en Molenhoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie