Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brochure zeilcruises rond de Galapagos eilanden

Datum nieuwsfeit: 23-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 23 JUNI 2001

Rondom de Galapagos Eilanden
per luxe Driemaster "Lili Marleen"

Nieuwe cruisebestemming rederij Peter Deilmann

De brochure over de zeilcruises rond de Galapagos eilanden

Nieuw in het cruise-aanbod van de Duitse 4/5-sterren rederij Peter Deilmann zijn 13-daagse zeilcruises aan boord van de luxe driemaster Lili Marleen rondom de Galapagos Eilanden.

Tijdens de cruise zijn er vele excursies en maken gasten kennis met de unieke planten- en dieren-wereld van de Galapagos Archipel. Veel dieren hebben vanwege de geïsoleerde ligging van de eilanden geen angst voor de mens, waardoor dieren van zeer nabij geobserveerd kunnen worden.

Op 5 december 2001 vertrekt de Lili Marleen voor het eerst voor een cruise langs de Galapagos. Na deze datum vindt wekelijks een afvaart plaats. Deelname aan het 13-daagse cruise-arrangement is mogelijk vanaf fl. 9.205 per persoon. Deze prijs is inclusief zeilcruise op basis van volpension, excursies, havenbelastingen, vluchten Frankfurt
- Quito (Ecuador v.v.), vluchten Quito - Baltra en twee hotelovernachtingen in Quito voor en na de cruise.Tegen betaling van een toeslag is het mogelijk om vanuit Amsterdam via Frankfurt te vliegen.

Verlenging Peru & Bolivia

Het cruise-arrangement per Lili Marleen kan verlengd worden tot een 19-daagse cruise-landarrangement, waarbij na afloop van de cruise gasten een bezoek brengen aan Lima, Cuzco, de Inca-stad Machu Picchu te Peru en een tocht per boot maken vanuit Puno over Lake Titicaca naar het in het meer gelegen Zonne-eiland. Deelname aan dit 19-daagse cruise/landarrangement is mogelijk vanaf fl. 14.075 per persoon.

De Galapagos Eilanden

De vele kleine en 13 grote eilanden behorende bij de Galapagos Archipel zijn van vulkanische oorsprong. Veel bezochte eilanden zijn onder meer Baltra, Bartolomé, Espanola, Fernandina, Isabela en Seymour Eiland. De archipel is bestempeld tot nationaal park en ligt ca. 1000 kilometer ten westen van de kust van Ecuador. De eilanden zijn maar liefst 5 miljoen jaren geleden ontstaan. Door de zeer geïsoleerde ligging van de eilanden herbergen zij een unieke en ongekende variatie aan planten en dieren. Per eiland verschilt de flora en fauna. Unieke diersoorten die uitsluitend in dit beschermde natuurgebied voorkomen zijn onder meer de beroemde reuzenschildpad, de Darwin-vink, de Galapagos-pinguïn en de zwaluwstaartmeeuw. Verder komen er onder andere gevlekte rotspelikanen, fregatvogels, albatrossen, zee- en landleguanen en zeeleeuwen voor.

Lili Marleen

De met 15 zeilen getuigde driemaster Lili Marleen is onderdeel van de omvangrijke vloot aan cruiseschepen van de gerenommeerde rederij Peter Deilmann. Met haar lengte van 74 meter en diepgang van 4 meter kan zij op plekken komen waar andere schepen niet of nauwelijks kunnen komen. De Lili Marleen (1994) is zeer elegant ingericht en biedt plaats aan maximaal 50 gasten.

Het schip beschikt uitsluitend over buitenhutten uitgerust met douche-bad, airco, föhn en telefoon. Faciliteiten aan boord zijn onder meer het zonnedek, 3 bars waaronder Lili's bar met bibliotheek, winkel, restaurant (1 zitting), lounge, wasserette en ziekenboeg. De sfeer aan boord is informeel en de kledingsstijl is sportief/casual. De Lili Marleen is uitgerust met moderne navigatie & besturings-systemen en motor.

Meer informatie?

Royal Hansa is Preferred Agent voor rederij Peter Deilmann voor Nederland en is gevestigd in Haren (Groningen) en is lid van de ANVR en het SGR. Op verzoek sturen wij u graag een exemplaar van de Duitstalige brochure "Galapagos per Lili Marleen" toe.

Voor nadere informatie, beeldmateriaal of extra brochures kunt u contact opnemen met Dick Postma of Sandra Prummel: tel 050 - 537 00 50

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie