Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

After party Haags Pop Podium Festival met surprise-guests

Datum nieuwsfeit: 23-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

After party Haags Pop Podium Festival met surprise-guests

DEN HAAG 1 juni 2001 - Voor het eerst sinds de eerste editie in 1998 wordt het festival Haags Pop Podium in het Openluchttheater Zuiderpark afgesloten met een after-party in het nabijgelegen Bowlingworld Zuiderpark. Vanaf 23.00 is daar een optreden bij te wonen van de groep The Playmates die twintig minuten daarvoor als laatste band optreedt in het Openluchttheater. De vaste begeleidingsband van zangeressen Erikah Karst en Elisa Bertolini neemt dan waarschijnlijk een aantal gastmuzikanten mee. Ook zijn alle artiesten die de dag erna optreden op het festival Parkpop uitgenodigd voor het feest.

De volledige line-up van het festival is als volgt:

13.00 uur: Hussen (opblaaspop)
14.00 uur: Philip Kroonenberg (calypso blues)
15.00 uur: Sweet Jezebel (gitaarpop)
16.00 uur: Lichter Laaie (Nederpop)
17.00 uur: La Mellow-D (r&b)
18.00 uur: Glowball (pop/rock)
19.00 uur: Fonkee Munkee (funk/rock)
20.00 uur: Maxville (rock)
21.00 uur: Suburbs (rock)
22.00 uur: The Playmates (covers)

Het Haags Pop Podium festival zamelt elke keer geld in voor een goed doel (dit jaar voor het Ronald McDonald Huis Den Haag). Het is tevens de officiële opening van de Haagse Popweek die het Haags Pop Centrum van 23 juni tot en met 30 juni organiseert.

Het festival Haags Pop Podium op zaterdag 23 juni wordt georganiseerd door de popjournalist Gerard van den IJssel (o.a. Stads Radio Den Haag en De Posthoorn), in samenwerking met het Openluchttheater Zuiderpark en het Haags Pop Centrum.

www.haagspoppodium.nl


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie