Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Helikopterdemonstraties boven de Nieuwe Waterweg

Datum nieuwsfeit: 23-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Helikopterdemonstraties boven de Nieuwe Waterweg

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2001 zullen tijdens het Hoeks Havenfestival op zaterdag en zondagmiddag helikopterdemonstraties worden gegeven boven de Nieuwe Waterweg, voor de Koningin Emmaboulevard. Aan de demonstraties zal onder meer worden deelgenomen door helikopters van de Koninklijke Luchtmacht en het demonstratieteam van de Engelse Luchtmacht. Schepen van het Gemeentelijk Havenbedrijf, het Loodswezen en natuurlijk de Kapiteins Hazewinkel zullen deel uitmaken van de show. De helikopters zullen 's morgens te bezichtigen zijn op het terrein naast het Vispaleis.

De helikopterdemonstraties maken deel uit van het programma van het Hoeks Havenfestival dat dit jaar voor de derde maal door de stichting Promotie Hoek van Holland in samenwerking met de Baronie uit Rotterdam en Tak Vormgeving Rotterdam wordt georganiseerd.

Tijdens het Havenfestival wordt een platen- en CD beurs georganiseerd langs de Berghaven, uiteraard komen er diverse terrasjes met live muziek en kinderactiviteiten en langs de Kon.Emmaboulevard en de Berghaven vindt een braderie plaats.

Op zaterdagavond is een muzikale show gepland vanaf een ponton in de Berghaven, uiteraard gevolgd door vuurwerk.

De ondernemersvereniging Koophoek is druk bezig met de voorbereiding van een muziekfestival voor Hoekse bands op zaterdagmiddag en een rommelmarkt op zondagmiddag op het Brinkplein.

Het Havenfestival wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeentelijk Havenbedrijf, OBR Projectteam Waterwegcentrum, StenaLine, Lyondell, Koudijs, Saricon, Eastman Chemical, Lyondell, Unicum, Deloitte & Touche, Nerefco, A.Hak BV.

Het publiek wordt geadviseerd per openbaar naar Hoek van Holland te komen, NS station Haven of NS station strand of buslijnen 128 en 135.

Voor nadere informatie: www.hoekvanholland.nl/vvv.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie