Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Effenaar Eindhoven: modern Latin & Afro-beat Special

Datum nieuwsfeit: 23-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

zaterdag 23: 22.00: f 10,- (¤ 4,54) (gratis tot 24.00) DDD: Robob Presenteert
Modern Latin & Afro-beat Special
Dj's Stanley Livingstoon & Robob
Vj Leptomania
geen voorverkoop
Opvallend vaak worden Latijns-Amerikaanse invloeden gebruikt door hedendaagse producers. Ook de spirit van Fela waart nog regelmatig rond op de dansvloer. In vrijwel alle muziekstijlen (house, 2step, drum 'n bass en techno) worden deze zwoele klanken verweven. Hoog tijd dus om er een speciale avond aan te wijden.
Robob's speciale gast is ditmaal de sympathieke Belg Stijn Lauwers. Als Stanley Livingstoon recenseert en schrijft hij al tien jaar lang voor ondermeer Gonzo Circus magazine, maakte hij enige tijd deel uit van het Belgische Mondo Grosso soundsystem en vormt hij sinds kort samen met dance-belofte Buscemi de deejaytandem Squadra Bossa. Hun Bossa-feestjes staan garant voor een aanstekelijke portie Brazil beats, Latin house, afrofunk, nu lounge en Caribbean grooves. Een exotische rondreis én een lange zweterige nacht. Samen met Robob zal hij vanavond het startschot geven voor een hete zomer!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie