Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiepersberichten district Heerlen (RKey; 16.30 u)

Datum nieuwsfeit: 23-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 23-06-2001 Persberichten district Heerlen (RKey; 16.30 u) Zaterdag, 23 juni 2001

District Heerlen

Heerlen; in arm geschoten
Afgelopen nacht / zaterdagmorgenvroeg omstreeks 05.10 uur kreeg de politie een melding dat op de Tichelbeekstraat in Heerlen werd geschoten. Een 24-jarige bestuurder van een bromfietsscooter uit Heerlen reed omstreeks dat tijdstip op de Tichelbeekstraat toen op een gegeven moment een auto naast hem kwam rijden waarvan een mede-inzittende vanaf de passagiersplaats plotseling een vuurwapen tevoorschijn haalde en gericht op hem schoot. Daarbij raakte de Heerlenaar aan een arm gewond. Om erger te voorkomen liet het slachtoffer zich met zijn bromfiets vallen en de auto reed daarop weg in de richting van de Kennedylaan. Het slachtoffer heeft zich bij de EHBO in het Atriumziekenhuis medisch aan zijn schotverwonding aan zijn arm laten verzorgen waarna hij weer huiswaarts kon. De politie stelt een nader onderzoek in. Daarbij is ze dringend op zoek naar getuigen. Getuigen kunnen met de politie van Heerlen contact opnemen via tel.nr. 0900 8844.

Heerlen; bekeurd
De politie heeft afgelopen vrijdagmiddag een 27-jarige vrouw uit het Duitse Sankt Wendel bekeurd met een boete van fl. 250,-. Personeel van een winkelbedrijf aan het Homerusplein in Heerlen betrapte de vrouw bij diefstal van lingerie ter waarde van totaal ongeveer vijfenveertig gulden.

Hoensbroek; valse identiteit
Bij controle afgelopen vrijdagmiddag op de Kouvenderstraat in Hoensbroek van een bestuurder van een bromfiets uit Heerlen bleek dat die 14 jaar was en daarom nog geen bromfiets mag besturen. Bij het checken van diens opgegeven woonadres (bleek namelijk niet te kloppen) kwam stotterend nog een andere aap uit mouw, de knaap had de politie een valse naam / identiteit opgegeven. De politie informeerde zijn ouders die hem, met de nodige bekeuringen ophaalden.

Nuth; dure beurs
De politie heeft afgelopen vrijdagavond een 63-jarige vrouw uit het Duitse Herzogenrath bekeurd met een boete van fl. 250,-. Personeel van een winkelbedrijf aan de Thermiekstraat in Nuth betrapte de vrouw die vrijdagavond bij diefstal van een beurs ter waarde van drie tientjes. De verdachte heeft de boete meteen betaald.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie