Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw online Kledingwarenhuis Fashionstore.nl

Datum nieuwsfeit: 23-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht.

23 Juni 2001

Nieuw online Kledingwarenhuis Fashionstore.nl
Het nieuwe kledingwarenhuis Fashionstore.nl is geopend. Het assortiment bestaat uit duizenden voornamelijk basic artikelen in heren-, dames-, kind & baby- en sportkleding, huishoudtextiel, parfum, zonnebrillen,horloges, schoenen, laarzen, tassen, klompen etc.
Het onderscheidend vermogen met andere winkels zit grotendeels in de breedte en diepte van het assortiment. In geen andere (online)winkel is bijvoorbeeld zo'n groot assortiment verschillende poloshirts te vinden dan bij de Fashionstore. Ongeveer 90% van de artikelen is binnen 5 werkdagen te leveren na betaling van de order. De winkel bevat alle gangbare betaalmethoden behalve de acceptgiro. Wel kunnen klanten gebruik maken van het te printen bestelformulier wat klanten kunnen faxen of sturen per post. Deze wijze van betalen is toegevoegd voor een ieder die graag iets wil bestellen maar geen zin heeft om dat online te doen. Deze groep mensen kan gewoon een bon invullen en opsturen.

Fashionstore.nl zal voldoen aan de door de consumentenbond opgestelde Webtrader-code. Voor verder vragen, klachten en opmerkingen is op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur de klantenservice bereikbaar.

Het assortiment wordt binnen een maand nog uitgebreid met ruim 600 artikelen waaronder een groot assortiment poloshirts, jassen, truien, caps, damesshirts, tassen, broeken, jeans, zonnebrillen, lingerie, in- en outdoor sportkleding en sportartikelen.
Fashionstore.nl is net als de online herenspeciaalzaak Menswear.nl onderdeel van Dression Fashion Services. Dression is een bedrijf dat diensten levert binnen het kledingsegment en aanverwante artikelen aan internet & e-commerce bedrijven. Zo exploiteert Dression online winkels, treedt op als groothandel en logistiek partner voor andere bedrijven en levert relatiegeschenken.


Einde persbericht

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Dression Fashion Services
Dhr. B. lagerveld of Mw. B. Tenhaeff
tel: 072-5815828
(info@dression.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie