Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Anouk, Ilse Delange en Venice op Parkpop

Datum nieuwsfeit: 24-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Den Haag, 24 april 2001

3e PERSBERICHT

ANOUK, ILSE DELANGE EN VENICE OP PARKPOP

Zondag 24 juni aanstaande vindt de 21e editie van PARKPOP plaats in het Haagse Zuiderpark. Met jaarlijks 375.000 bezoekers is PARKPOP het grootste gratis toegankelijke popfestival van Europa. Inmiddels is het programma voor beide hoofdpodia rond. Naast de eerder bekend gemaakte artiesten zijn onlangs de absolute publieksfavorieten ANOUK, ILSE DELANGE en VENICE gecontracteerd. Verder zal PARKPOP de Jamaicaanse reggae-grootheid LUCIANO ontvangen en komen uit de categorie veelbelovend JOHAN en THE BARENAKED LADIES naar het Haagse Zuiderpark.

AVONTUURLIJK, EIGENTIJDS EN VEELZIJDIG

Met het contracteren van bovenstaande artiesten benadrukt de organisatie nog maar eens dat dit jaar, meer dan voorgaande edities, is gekozen voor een avontuurlijk, eigentijds en veelzijdig programma. Nooit eerder werd een editie van PARKPOP bevolkt door zo'n grote diversiteit aan muziekstijlen en artiesten. Nooit eerder waren zoveel 'head-liners' getekend en nooit eerder was het programma zó actueel. Kortom -weer of geen weer- welkom op PARKPOP 2001.

PROGRAMMA PARKPOP 2001

ANOUK (rock van Haagse bodem/NL) LUCIANO (soulvolle mix van R&B, reggae en dub/Jamaica) ILSE DELANGE (countryrock/NL) VENICE (kwaliteitspop met een sixties randje/USA) THE BARENAKED LADIES (vrolijke poprock/CAN) JOHAN (gitaarpop/NL)

Eerder waren al bekend gemaakt:

FUN LOVIN' CRIMINALS (mix van hip-hop beats en bluesy ritmes/USA) HEIDEROOSJES (Nederpunk/NL) SONIA DADA (eclectische mix van blues, soul en funk/USA) GEORGE THOROGOOD & THE DESTROYERS (bluesrock/USA) NOVASTAR (innovatieve pop/B) WIPNEUS & PIM (seventies disco & entertainment/NL)

DOMMELSCH DANCE AREA

In navolging van vorig jaar is ook dit jaar ruimte gemaakt voor een Dance Area (podium 3). Naast toonaangevende DJ's zullen op dit podium ook live-acts optreden. Op dit moment wordt nog druk onderhandeld met diverse (inter)nationale top-acts en DJ's. Naar verwachting zal het definitieve programma half mei bekend worden gemaakt.

PROGRAMMA INFORMATIE, UPDATES EN WIJZIGINGEN

Voor meer informatie, optreedtijden en de meest actuele updates kunt u terecht op de PARKPOP-site: www.parkpop.nl PARKPOP IS EEN PRODUCTIE VAN STICHTING PROMOTIE DEN HAAG.

DE PROGRAMMERING IS IN HANDEN VAN ROCK IN WATERLAND.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie