Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dance programma Parkpop fors uitgebreid

Datum nieuwsfeit: 24-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


----- Original Message -----
From: Stichting Promotie Den Haag (afd. Pers & PR) Sent: Wednesday, May 16, 2001 10:24 AM

4e PERSBERICHT Den Haag, 16 mei 2001

Dance programma Parkpop fors uitgebreid

Om de vele dance liefhebbers niet teleur te stellen, is er naast het programma op de twee hoofdpodia ook op de komende 21e editie van PARKPOP ruimte gemaakt voor een dance area. Sterker nog, na het doorslaande succes van vorig jaar is het dance programma fors uitgebreid. Omgedoopt tot DOMMELSCH DANCE AREA zullen zondag 24 juni van s middags 13.00 tot s avonds 20.45 uur maar liefst vijf toonaangevende DJ s, live-acts en sound systems optreden. De Dommelsch Dance Area, ter grootte van twee voetbalvelden en omringd door vier enorme geluidstorens, bevindt zich achter de PARKPOP-festivalmarkt. PROGRAMMA DOMMELSCH DANCE AREA
13.00-14.30 DJ ESTA & MISS BUNTY (NL)
14.30-16.25 DJ LAIDBACK LUKE (NL)
16.25-17.10 SOULVATION (NL)
17.10-18.40 DJ LUCIEN FOORT (NL)
18.40-20.45 DJ PALOTAI (HON.)
(Zie bijlage voor meer informatie)

PROGRAMMAWIJZIGING HOOFDPODIA
Wegens omstandigheden is het eerder aangekondigde optreden van de Barenaked Ladies gecancelled. Inmiddels is de Newyorkse schrijver, acteur, dichter, rapper en muzikant SAUL WILLIAMS gecontracteerd.

EXTRA ACTIVITEITEN

1. The Day Before&
Voor de derde keer organiseert Stads Radio Den Haag op de dag voor Parkpop een opwarmfestival in het Openluchttheater Zuiderpark met lokale bands. THE DAY BEFORE& is dit jaar tevens de officiële start van de Haagse Popweek en een benefiet voor het Ronald McDonald Huis in Den Haag. Het Openluchttheater Zuiderpark is het afgelopen jaar volkomen vernieuwd en is nu gedeeltelijk overdekt. Op zaterdag 23 juni zijn er tussen 13.00 en 23.00 uur onder meer optredens van: Suburbs, Maxville, La Mellow-D en Phillip Kroonenberg. De toegang is gratis (donaties voor het Ronald McDonald Huis zijn zéér welkom).
2. Backstage webcam&
Via een strategisch geplaatste webcam op het backstage terrein zal vanaf dinsdag 19 juni Parkpop dagelijks on-line te zien zijn op de Haagse Internet-site Residentie.net Met als klapper natuurlijk zondag de 24e juni waarbij de webcam een blik zal verschaffen op wat er zich allemaal achter het podium afspeelt.

VOOR ACTUELE PROGRAMMA INFORMATIE EN UPDATES: www.parkpop.nl PARKPOP IS EEN PRODUCTIE VAN STICHTING PROMOTIE DEN HAAG.

DE PROGRAMMERING IS IN HANDEN VAN ROCK IN WATERLAND.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie