Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 12.50 uur

Datum nieuwsfeit: 24-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 12.50 uur
Steken met mes bij ruzie

HOUTEN Een 18-jarige jongen uit Houten is zaterdagavond rond half twaalf gewond geraakt aan zijn pols nadat hij met een mes gestoken was.

De jongen was samen met een paar vrienden op De Fuik toen zij onenigheid kregen met een andere groep jongeren. De aanleiding is onduidelijk. Plotseling stak een onbekend gebleven jongen met een mes naar de jongen uit Houten.

Hierdoor raakte hij gewond aan zijn pols en moest zich laten hechten in het Antonius ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in.

Alcomobilist

IJSSELSTEIN Een 21-jarige man uit Maarssen is in de nacht van zaterdag op zondag rond kwart over drie aangehouden op de Beneluxweg voor het rijden onder invloed van alcohol en het verlaten van plaats van een ongeval.

Surveillerende agenten zagen even daarvoor de man in zijn auto over de Voorstraat rijden. De man had gedoofde lichten, reed tegen het verkeer in en had forse schade aan de voorkant van zijn auto. Dit was voldoende reden om hem staande te houden voor een controle. Het bleek dat hij teveel gedronken had (1,55 promille) en op de Vingerhoekhof een verkeerspaal en een lichtmast geramd had.

Het rijbewijs van de man is in beslag genomen en de man zal zich voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn daden.

Openlijke geweldpleging

HOUTEN Op het Halsterveld hebben onbekenden zaterdagavond en nacht bij vier personenautos vernielingen gepleegd. Een getuige meldde de politie dat twee jongens bezig waren met het vernielen van ruiten en autospiegels van autos.

De politie stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie