Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 24-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van zondag 24 juni 2001
15:34 zondag 24 juni 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

BARGER COMPASCUUM

Een 16 jarige bromfietser uit Emmen en zijn 15 jarige duopassagiere uit Barger Compascuum zijn zaterdagavond met o.m. diverse kneuzingen en een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De bromfietser kwam ten val toen hij op het fietspad van het Verlengde Oosterdiep in Barger Compascuum op een bestelbus botste, bestuurd door een 51 jarige inwoner van Barger Compascuum. Die stak,komende vanaf de rijbaan, met zijn bus het fietspad over waarbij hij de bromfietser geen vrije doorgang verleende.

ANNEN

Een 55 jarige automobilist en een inzittende vrouw uit Borger zijn zondagmorgen op de N34 bij Annen door de brandweer uit het wrak van hun auto bevrijd en met onbekend letsel overgebracht naar het AZ in Groningen gebracht. De bestuurder is door nog onbekende oorzaak met zijn auto naast de weg geraakt en op de kop in een stuk aardappelland tot stilstand gekomen. Om de inzittenden uit de auto te halen heeft de brandweer beide voorportieren van de auto verwijderd.

EMMEN

De politie van Emmen heeft zaterdagnacht in het centrum van Emmen twee bromfietsers de wacht aangezegd en hun bromfietsen in beslag genomen Een 15 jarige jongen uit Emmen reed in het voetgangersgebied op zijn onverzekerde bromfiets, die bovendien nog een aantal technische gebreken had. Een 21 jarige bromfietser uit Erica is zijn brommer ook een tijdje kwijt Surveillerende agenten zagen dat de man zonder verlichting over de Hondsrugweg reed en vervolgens met de brommer de stilstaande roltrap van de traverse opreed. Onderzoek wees bovendien uit dat de brommer teveel vermogen had.
Een 18 jarige inwoner van Wierden kreeg een proces-verbaal omdat hij in de Dalipassage tegen een reclamebord had geschopt. Verder zijn in het voetgangersgebied vijf bonnen uitgedeeld voor autos die daar geparkeerd stonden. Daarnaast zijn er twee wildplassers op de bon gegaan.

ASSEN

Een ambtenaar van de Stichting Namaak Bestrijding heeft zaterdag op de Asser TT kermis zon 40 z.g. Diddls in beslag genomen van een 33 jarige kermisexploitant uit Assen. Het gaat om een soort grappige muizebeesten waarvan de ambtenaar van de SNB vaststelde dat het om namaak en dus merkvervalsing ging. De exploitant deed, zij het met tegenzin, uiteindelijk vrijwillig afstand van de beesten.

ASSEN

De Marechaussee van de brigade Assen heeft zaterdagavond een 28 jarige man uit Groningen aangehouden. De Groninger werd op heterdaad betrapt bij de diefstal van lood van een uitgebrande woning aan de Port Natalweg in Assen. De man is na voorgeleiding en verhoor weer op vrije voeten gesteld.

HOOGEVEEN

De politie van Hoogeveen heeft zaterdagnacht in de Hoofdstraat een einde gemaakt aan een massale vechtpartij bij een horecabedrijf. De vechtpartij zou zijn losgebarsten nadat de portier een vervelende klant naar buiten zou hebben gewerkt. Toen die eenmaal buiten was zou de zaak zijn geëscaleerd, waarbij fietsen door de ruiten van het etablissement zijn gegooid. Diverse mensen hebben snijwonden opgelopen en zijn ter plekke of in het ziekenhuis behandeld. De politie heeft van de portier een aangifte opgenomen. De eigenaar van de zaak komt in de loop van de week aangifte doen. Er is tot nu toe niemand aangehouden.

EMMEN

De politie van Emmen heeft zaterdagmiddag in het bos achter het Scheperziekenhuis in Emmen een 26 jarige inwoner van die plaats aangehouden wegens openbare schennis>
De man stond zichzelf te bevredigen ten overstaan van een 39 jarige vrouw uit Emmen.
Uit het verhoor kwam vast te staan dat de man de afgelopen vijf a zes weken op dezelfde plek vaker schennis heeft gepleegd.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie