Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 25-06-2001 Mediaberichten 25 juni (laatste berichten)

VENLO Invalide vrouw bedreigd
VENLO Twee onbekende mannen hebben zaterdagmiddag rond 16.00 uur een 60-jarige invalide vrouw uit Venlo bedreigd met messen en haar uitgescholden, voor zover bekend zonder aanleiding. De vrouw reed in haar gemotoriseerde invalidenwagen over het fietspad van de Kaldenkerkerweg toen ze moest claxonneren omdat er voor haar twee jongemannen op het fietspad liepen. De jongens begonnen meteen naar de vrouw te schelden en bedreigden haar met elk een mes. Op enig moment is het tweetal weggelopen richting Maagdenbergweg. Het signalement van de twee verdachten luidt: 1. vermoedelijk van Marokkaanse afkomst, ca. 18 jaar, gezet postuur, ongeveer 1.70 meter lang, donker krullend haar, mollig gezicht en een verzorgd uiterlijk. Hij droeg opvallende gymschoenen met hoge grijze zolen, een wit poloshirt met aan onderkant een blauwe brede band; 2. vermoedelijk van Marokkaanse afkomst, ca. 18 jaar, ongeveer 1.80 meter lang, opvallend mager postuur, donker krullend haar, spits gezicht met opvallend grote neus. Hij droeg een zwarte lederen broek en een zwart jasje met eronder een zwart t-shirt. De politie Venlo-centrum stelt een nader onderzoek in en zoekt eventuele getuigen van deze bedreiging. Ze worden verzocht contact op te nemen met 0900 8844 (30 ct/min).

VENLO 229 STRAATMAAT-bekeuringen
VENLO De politie van het district Venlo heeft de afgelopen week totaal 229 bekeuringen opgemaakt in het kader van het project Straatmaat. In samenwerking met de dienst parkeerbeheer van de gemeente Venlo werden 54 parkeerbonnen uitgeschreven. De overige overtredingen hebben te maken met niet dragen van een helm (30), overschrijding snelheid door scooters (17), negeren rood licht (12) en negeren inrijverbod (13). Verder werden er 84 bekeuringen uitgeschreven voor overige uiteenlopende overtredingen. Verdeeld over de basiseenheden zien de resultaten er als volgt uit: Venlo-Centrum (66), Arcen,Velden,Venlo-Oost (55), Blerick (27), Tegelen (17), Helden (20) en parkeerwachters gemeente (35). Ook door de leden van het drugsteam werden 9 overtredingen beboet met een bekeuring.

TEGELEN Getuigen gezocht
TEGELEN De politie heeft dringend behoefte aan getuigen van de aanrijding op 21 juni jongstleden omstreeks 12.15 uur op de Geldersebaan waarbij een 82-jarige Tegelenaar ernstig gewond raakte en later overleed. De man stond te kijken naar wegwerkzaamheden en is daarna bij het betreden van de rijbaan in botsing gekomen met een bromfietser. Van deze aanrijding heeft zich tot op dit moment nog geen getuige gemeld. Mensen die de botsing hebben gezien worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie onder nummer 08900 - 844 (30 ct/min.).

SWALMEN 781 flitspaalbekeuringen
SWALMEN De vaste snelheidscamera op de Rijksweg Noord heeft in de periode 18 juni tot 24 juni totaal 781 snelheidsovertredingen waargenomen. Totaal passeerden 72.000 voertuigen het controlepunt. De hoogst gemeten snelheid is vooalsnog onbekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie