Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidieregeling ESF-3 vastgesteld

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

de burgemeester en Wethouders van de G86 Postbus 90801 2509 LV Den Haag Anna van Hannoverstraat 4 Telefoon (070) 333 44 44 Telefax (070) 333 40 33

Uw brief Ons kenmerk Doorkiesnummer AM/ESM/01/ (070) 333

Onderwerp Datum Contactpersoon ESF 25 juni 2001

Op 22 juni jl. is de door mij vastgestelde subsidieregeling ESF-3 gepubliceerd in de Staatscourant. Hiermee is het ESF-3 programma 2000-2006 formeel geopend en kunnen ESF-aanvragen worden ingediend bij het Agentschap SZW.

Het Agentschap SZW zal t.b.v. de gemeenten op 20 juli een voorlichtingsbijeenkomst organiseren. U wordt hierover door het Agentschap SZW nader geïnformeerd.

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om ook de overige gemeenten van de G86 te verzoeken alvast te inventariseren welke kansrijke ESF-aanvragen er kunnen worden ingediend (inclusief financieel beslag). Op het moment dat u een redelijke inschatting heeft verkregen, verzoek ik u mij dit te melden, aangezien op deze wijze inzicht kan worden verkregen over het totale financiële beslag. In overleg met het Agentschap SZW zal voorts worden bekeken in hoeverre het mogelijk is kansrijke ESF-aanvragen van de overige gemeenten van de G86 al voor de datum van 1 oktober in behandeling te nemen.

Ik stel het op prijs indien de overige gemeenten van de G86 mij op korte termijn de naam door kunnen geven van de wethouder en het hoofd van het organisatie-onderdeel onder wiens verantwoordelijkheid een eventuele ESF-aanvraag opgesteld zal worden. De verdere communicatie met de gemeenten wat betreft het ESF zal vervolgens via deze contactpersonen lopen.

U zult medio volgende week een compleet ESF-informatiepakket ontvangen.

De minister van Sociale Zaken
en Werkgelegenheid,
2

(W.A. Vermeend)
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie