Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Zuid

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 09.30 uur
Overlast

AMERSFOORT Een 30-jarige vrouw uit Leusden is zondagavond rond tien voor negen aangehouden voor baldadigheid en mishandeling. De vrouw gedroeg zich, mogelijk onder invloed van alcohol of drugs hinderlijk op het terras van een horecagelegenheid.

Toen de eigenaar van de horecagelegenheid haar aansprak, sloeg zij hem in het gezicht. Bij haar aanhouding verzette zij zich hevig, waarop zij werd geboeid en overgebracht naar het politiebureau. Tegen haar is proces verbaal opgemaakt.

Aanrijding

HOEVELAKEN Drie jongens van 16, 17 en 18 jaar, allen uit Hoevelaken zijn zondagochtend vroeg rond tien voor vijf gewond geraakt nadat zij van een brommer gevallen waren. De jongens zaten met zijn drieën zonder helm op de brommer en reden over de Westerdorpstraat.

Onbekenden hadden op het fietspad een obstakel geplaatst, waar de brommer tegen aanreed. De jongens werden vervolgens gelanceerd en vielen alle drie op straat. Alle drie werden zij met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Lichtenberg ziekenhuis.

De bestuurder, de 17-jarige jongen bleek teveel alcohol te hebben gedronken (0,8 promille). Na behandeling in het ziekenhuis kreeg hij een boete van 160 gulden mee naar huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie