Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitgebreide mobiele oplossingen van Information Builders

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Information Builders kondigt uitgebreide mobiele oplossingen aan

Mogelijkheden WebFOCUS ten volle benut

Amstelveen, 25 juni 2001 - Information Builders, leidend in Web Business Intelligence, introduceerde tijdens de jaarlijkse gebruikersconferentie Summit 2001 in Orlando, Florida nieuwe mobiele oplossingen op basis van WebFOCUS, het revolutionaire business intelligence platform. De mobiele oplossingen stellen gebruikers in staat op elke locatie toegang tot hun data te krijgen.

De oplossingen benutten alle bestaande en nieuwe mogelijkheden van WebFOCUS, inclusief push and pull e-mail technologie alsmede PDA synchronisatie en ReportCaster Alerts. Dit maakt ze tot de complete mobiele business intelligence omgeving die is ontworden om de meest bedrijfskritische e-business en e-government initiatieven te ondersteunen.

Aangezien steeds meer bedrijven investeren in mobiele technologie gaat Information Builders door met het ontwikkelen van intelligente en kosteneffectieve mobiele oplossingen. Door gebruik te maken van het WebFOCUS platform waarborgt Information Builders dat de medewerkers van de klant vanaf elke locatie toegang hebben tot de meest actuele informatie via een veelheid van draadloze apparatuur. Meer informatie over de nieuwe functionaliteit vindt u in de Engelstalige bijlage.

Information Builders
Information Builders is leidinggevend op het gebied van Business Intelligence. Met het hoofdkantoor in New York, heeft Information Builders 26 jaar ervaring in het helpen van bedrijven en instellingen bij het verbeteren van hun kritische bedrijfsprocessen door data te transformeren in bruikbare informatie en dat via het internet beschikbaar te stellen. Information Builders beroept zich wereldwijd op meer dan 9000 implementaties. Uit de Fortune top 100 bedrijven behoren 92 tot de klantenkring. Het bedrijf heeft wereldwijd 2.000 professionals in dienst en realiseerde in 2000 meer dan 300 miljoen dollar aan omzet. Meer informatie is te vinden op www.informationbuilders.com <http://www.informationbuilders.com>.

Perscontacten:
Marianne Jelgerhuis
(020) 456 33 67
(marianne.jelgerhuis@ibi.nl)
www.informationbuilders.com <http://www.informationbuilders.com>

Theo Loth
0653 497 173
(theo.loth@loth.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie