Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 25-06-2001 Mediaberichten 25 juni (10.00 uur)

EIND Hennepkwekerij ontdekt na brand
EIND Afgelopen nacht ontstond er door nog onbekende oorzaak brand in een slaapkamer van een woning aan de Kruisstraat. Tijdens het onderzoek trof de politie op een andere slaapkamer een hennepkwekerij aan bestaande uit 85 planten met randapparatuur. De 26-jarige bewoner van het pand werd gearresteerd en ingesloten in een politiecel. Omstreeks 03.00 uur rukten brandweer en politie uit na een melding van de brand. De slaapkamer van de bewoner brandde geheel uit. De man was zelf wakker geschrokken van de rookontwikkeling en wist zichzelf in veiligheid te brengen. De politie doet nog verder onderzoek naar de brandoorzaak.

VENRAY Arrestatie na mishandeling
VENRAY De politie heeft zondagmiddag een 27-jarige Venraynaar aangehouden die kort daarvoor op de Hoenderstraat een 16-jarige plaatsgenoot had mishandeld. Het slachtoffer reed per bromfiets voorbij een caféterras waar de verdachte zat toen opeens een terrasstoel voor de bromfiets werd gegooid. De jongen kon nog tijdig stoppen met zijn bromfiets maar meteen stond de verdachte voor hem en sloeg op de helm. Hierdoor raakte een klep kapot en meteen hierop werd het slachtoffer door de verdachte in zijn gezicht geslagen. De politie arresteerde de verdachte bij het café en nam hem mee naar het politiebureau voor verhoor. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie