Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe AIMS-marketingfunctionaliteiten voor e-CRM

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

AIMS V2001:
nieuwe marketingfunctionaliteiten voor e-CRM

Houten, 25 juni 2001 - Met AIMS V2001 introduceert AIMS-Software een geheel vernieuwde versie van zijn reeks applicaties voor gerichte e-CRM. AIMS V2001 biedt uitgebreide functionaliteiten voor Enterprise Marketing Automation, waarbij de instrumenten en technieken van de traditionele marketingkanalen worden gecombineerd met die van elektronische (internet)marketing.

AIMS V2001 werkt samen met de toonaangevende CRM-systemen en databases, zodat daaraan multi-channel functionaliteiten kunnen worden toegevoegd zonder de noodzaak van desinvesteringen in het bestaande.

Met AIMS V2001 kan een coherent marketing informatiesysteem worden gerealiseerd waarin de marketingactiviteiten en de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie