Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 25-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 25-06-2001
1e Persbericht van maandag 25 juni 2001

Berichten uit de regio

Helmond: Snelheidscontroles
Zondagmorgen van 10.45 uur tot 11.57 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Aarle-Rixtelseweg. 88 bestuurders reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 106 km/u.

Van 14.24 uur tot 16.15 uur is er op snelheid gecontroleerd op de Gerwenseweg. Daar reden 107 van de 747 gecontroleerde voertuigen sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg hier 86 km/u.

Deurne: Inbraak in een woning
Zondag tussen 10.30 uur en 17.15 uur is er ingebroken in een woning aan de St. Jozefstraat. Men kwam de woning binnen door verbreking van een slot aan de achterzijde van de woning. Uit de woning zijn een videorecorder, stereotoren, bankpas, horloge en 700 gulden weggenomen.

Valkenswaard: Inbraak in een woning
Tussen zondagmiddag 15.00 uur en 17.45 uur is er ingebroken in een woning aan de Lijsterbeslaan. Men kwam de woning binnen door vernieling van een raam aan de achterzijde van de woning. Uit de woning zijn een videorecorder en rookwaren weggenomen.

Eindhoven: Aanhouding na bedreiging
Op de, De Lairessestraat is zondagmiddag om 17.35 uur een 33-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden wegens bedreiging. De man had na een ruzie in de relatiesfeer de schuur met benzine overgoten en dreigde deze in brand te steken. De verdachte is voor onderzoek ingesloten. De brandweer heeft de benzine van de schuur gespoten.

Eindhoven: Aanhouding na diefstal personenauto
Omstreeks 18.15 uur werd er melding gedaan van diefstal van een personenauto vanaf de Nachtegaallaan. Kort hierna zag een surveillance de gestolen auto voor een verkeerslicht staan. Door hen werd het surveillancevoertuig voor de auto geplaatst. De bestuurder van de auto probeerde achteruit te rijden en zo te ontkomen. Dit mislukte echter door de autos die achter hem stonden te wachten. Hierop vluchtte de bestuurder te voet weg. Hij had echter duidelijk buiten de snelheid van de dienstdoende agent gerekend, want hij kon om 18.15 uur op de Bomansplaats worden aangehouden. De verdachte een 25-jarige Poolse man, is voor onderzoek ingesloten en inverzekering gesteld. De personenauto is voor onderzoek veilig gesteld.

Elsendorp: Aanhouding na doorrijden
Op de Zeelandsedijk zijn zondagavond om 20.05 uur twee Polen in de leeftijd van 33 en 24 jaar, aangehouden. De mannen worden ervan verdacht kort ervoor op de Zeelandsedijk een aanrijding te hebben veroorzaakt waarbij schade ontstond aan de personenauto van een 35-jarige inwoner van Uden. Na de aanrijding zijn de beide verdachten snel doorgereden zonder hun identiteit achter te laten. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten. De auto is voor onderzoek veilig gesteld.

Eindhoven: Aanhouding na vernieling
Zondagavond om 20,30 uur is op de Vincent van Goghstraat een 21-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De man wordt ervan verdacht kort ervoor op de Piuslaan een stuk trottoirtegel tegen de personenauto van een 22-jarige Eindhovenaar te hebben gegooid. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Nuenen: Aanhouding na mishandeling
Een 40-jarige inwoner van Nuenen is zondagavond om 22.40 uur in zijn woning aangehouden. De man wordt ervan verdacht eerder op de avond zijn vrouw te hebben mishandeld. De verdachte verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en beledigde de agenten. Een raam van surveillanceauto werd door de verdachte vernield. Hij is ingesloten.

Deurne: Aanhouding na vernieling
Maandagmorgen om 03.05 uur is op de Peellandsingel een 46-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden. De man had even daarvoor een ruit van een woning aan de Peellandsingel met een steen ingegooid. Hij is voor verhoor overgebracht naar het bureau en ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie